Ofte stillede spørgsmål

Må jeg tage min hund med?

Hvis din hund er så lille, at du kan bære den hele tiden på museet, må du tage den med rundt. Større hunde er ikke tilladt. Førerhunde og servicehunde er dog naturligvis altid velkomne.

Skal jeg booke plads før et besøg?

Vi kræver ikke, at nogen booker, men siger stort ‘Jatak’ til, at skoleklasser og større grupper giver os besked inden et besøg.

Er der adgang for kørestole?

Museet ligger i gamle, fredede bygninger, men fredningsmyndighederne har givet os lov til at installere en lille elevator i bygningen. Den giver mange kørestolsbrugere adgang til førstesalen.

Men bemærk! Elevatoren er for lille til nogle kørestole. Målene på vores elevator er 111 cm x 104 cm.

Er din kørestol for stor til vores elevator, har du gratis adgang til museet.

Har I en aflåst garderobe?

Museet har aflåste garderobebokse med strømstik i hver boks. Boksene tager en 10’er i pant, og har du ikke kontanter på dig, kan du låne en polet i butikken.

Kan jeg spise medbragt mad på museet?

Som udgangspunkt er det desværre ikke muligt at spise sin mad hos os. I nogle tilfælde kan vi skaffe spiseplads til grupper, så kommer du med en gruppe, anbefaler vi at du skriver til os og spørger til mulighederne.

Kan jeg oplade min telefon eller computer på museet?

Ja! Vores garderobe har strømstik i alle bokse, så du kan nemt få opladet mobilen eller andre enheder, mens du er på museumsbesøg. Boksene tager en 10’er i pant, og har du ikke kontanter på dig, kan du låne en polet i butikken.

Hvor kan jeg parkere?

Vi plejer at anbefale 2 timers parkeringen ved Sct. Cathrinæ Kirke eller 4-timers parkeringen ved Danhostel.
Vil du være sikker på at få de opdaterede oplysninger om parkeringsmusligheder, bør du dog orientere dig hos Destination Vadehavskysten.

Parkering i Ribe
Hvad kan jeg opleve i området

Vadehavs-området er fyldt med spændende attraktioner og imponerende natur. Få et overblik over det hele på Destination Vadehavskystens hjemmeside.

Oplevelser ved Vadehavet

Vil du spørge om noget andet?

Skriv til os på riis@sydvestjyskemuseer.dk … vi skal nok finde svar til dig.